PRIMĂRIA DRĂGUŞENI
Site-ul oficial al comunei Drăguşeni , judeţul Botoşani
Apariţii in presă
Afişări | 1-3 din total: 3
1
Primaria Draguseni s-a organizat si ajuta cu pachete si masa calda zilnica pe batranii comunei!   
Am hotarat in Comitetul de Situatii de Urgenta sa ajutam pe cei care nu se poat deplasa si pe cei care nu au posibilitati. La nivelul comunei am identificat in jur de 250 de persoane. 50 vor primi zilnic cate o masa calda si toti vor primi pachete care vor contine alimentele de aza. Am prevazut 500.000 de lei la inceput de an prin buget pentru situatii de urgenta. Daca siuatia se va prelungi suntem pregatiti sa extinem programul de ajutoare„, a declarat Eugen Nechita. ...
Premiera in Botosani: 200 de scolari vor primi hrana calda in Draguseni   

Peste 200 de copii vor beneficia de hrana calda la scoala sau la gradinita in comuna Draguseni. Efortul financiar apartine primariei si este de 250.000 de lei pe an. Prima masa  calda pentru copii va fi servita pe 1 martie.

Primarul Eugen Nechita spune ca odata cu introducerea acestei masuri nu vor mai exista probleme cu copiii care provin din familii fara posibilitati:

Nu ajung banii pentru toti copiii insa la inceput vor avea prioritatea cei din familii mai sarace. Am facut un loc special de luat masa si ace ...

Investitii de 3,3 milioane lei intr-o comuna din Botosani   
Comuna Draguseni a primit finantari de 3,3 milioane lei pentru trei proiecte. Primarul Eugen Nechita a semnat contractele de finantare pentru constructia a doua poduri, dar si reabilitarea unei gradinite si a unei scoli.

Asezarea va folosi banii pentru a construi doua poduri si pentru mo ...
1